Iron tablets

Hi mommies, how was your day? Well, smlm sye gi check up then nurse bagi ubat baru ni. Ubat ni kene mkn sbg persediaan trimester kedua katanya. Banyak jugak sye bace psl ubat ni, especially xleh minum dgn minuman berkafein . So first attempt, sye telan bau die ermm boleh tahan busuk 😫 Pastu rase loya je memanjang, takut mengganggu keje saye je. Rase2, boleh x klau nk tukar ubat ni kat kk? Atau consult kt farmasi pastu tukar ke maltofer / obimin? Salam Jumaat penghulu segala hari #newbiemommy #helpme

Iron tablets
26 Balas

klau sy kan sis,sy minum ni dengan air oren sunquick tu .. tutup hidung letak dlm mulut hujung sekali dan minum air oren .. xrasa sngat bau dia 😂