Hospital mesra suami

Hi mommies, Hospital area utara like penang or kedah mana yang husband boleh teman isteri ketika bersalin..

9 Balas

musim pandemik gini mmg susah suami nk teman . tu semua bersebab . tpi jgn risau nurse ada pakat bgi sokongan . time tu skit dh tk hirau kan suami . so lekk lekk jer . btw sya bru 19 . besalin pun suami tk dpt teman . so far okeyy jerr walaupun first time

Saya bru besalin hritu bulan 11 Dlm wad je Kalau dh msuk LR takboleh tpi nurse smua support bg semngt

penawar klinik & dewan bersalin muslimah. di permatang pauh seberang perai utara.

swasta ja boleh...tp tgok jgk pda rules hosp tu...wajib swab test la klu suami teman

SWASTA jeee.. tu pun kena buat swab test dulu. Gov jgn berangan la 🤭🤭

Hospital kerajaan takleh masuk LR. Hospital swasta boleh kot.

Time PKP nie suami tak dibenarkan teman

alor star. swasta

Kulim blh rsnya.