39 Minggu kandungan

Hi mommies, Harini saya genap 39minggu, Tapi masih lagi tiada tanda2 nak bersalin, Cuma saya kerap rasa sakit dibahagian kemaluan (rasa seperti mencucuk2) Kenapa ya? Tu tanda2 nak bersalin ke?

2 Balas

sama sis sekarang 39w1d sakit perut mengeras selang 15minit sakit dekat ari² tapi takda tanda² nak bersalin lagi, semoga dipermudahkan urusan sis😊

Tu sbb baby mmg dah duduk dkt laluan. Tak lama lagi bersalin la tu 😁