Macammana nak kurangkan stress dan marah

Hi mommies, harini saya genap 20 weeks. Tak tau la kenapa moody and asyik rasa nak marah je. Sejak nak ke 20 weeks makin menjadi2 rasa moody tu. Kesian dekat baby takut ada effect apa2. Ada any tips tak untuk kurangkan rasa mcm ni? #bantusharing #firstbaby

2 Balas

Hmm. Saya pun ada rasa macam tu, kadang kadang datang tiba tiba rasa serabut, mula lah menangis. Semua benda jadi tak kena. Maybe awak boleh try buat something yang awak suka? Untuk elakkan awak banyak berfikir. & boleh juga luahkan apa yang awak rasa dekat someone yang awak selesa. 🥰