persiapan ke hospital

hi mommies, harini genap 36weeks. dah ready untuk packing barang ke hospital. nak tanya mommies, botol susu perlu bawa ke ? just in case susu tak keluar lagi perlu ke sediakan botol susu etc utk baby selama di hospital ? harap membantu.

15 Balas

Pengalaman sy, dulu pernah bawak tapi x guna pun sbb sy yakin masa tu susu kita dah ada utk baby..bagi je dia hisap puting kita, pasti ada rezeki utk dia..

takperlu pun awak. awal2 keluar colostrum. in shaa Allah nt kalau ada baby, direct feeding je dulu ok 😊 in shaa Allah nt boleh mintak tlg nurse guide df.

hi blum lg la..botol susu x prlu bwk yg prlu bju kain lmping pmprs bby dn bju ibu kain btik dn brg len

Bawa saja.. Sbb kita Tak tahu keadaan kita bagaimana..

tak perlu.