Perut rasa mengeras semenjak masuk 13 minggu

Hi mommies, harini dah 14 weeks. Lately selalu rasa mengeras tiap2 malam. After kencing je rasa lega. Tapi harini rasa mengeras dari petang tadi. Kejap aje dalam 10 minit mcm tu. Kenapa mcm tu ye? Ada tak mommies kena yg sama juga?

2 Balas

Sy pun mcm tu bila pundi kencing dh pnuh n then kita tahan mmg terasa keras. Bila kncing lega. Mmg kne bgun tgh mlm n kncing jgk. Rse nk kncing tu, kncing je jgn tahan. Mmg kncing sikit je.

Keras mcm krem kan, lps tu rasa mcm berat dah diperut, kencing sblum ni skli je bngun 3 pagi tu, ni kdg pkl 3 dia strt, 4.30 dgn nk subuh, 3 kali gak la, kerap pulak msuk 14w ni. hehe