Menyokong Ibu-Ibu Seluruh Negara

Hi mommies! 💖🙆‍♀️ Hari ini hari "Love Is Kind" sedunia tau😉 Hari ini disambut untuk meningkatkan kesedaran di kalangan wanita yang mengalami penderaan rumah tangga. Kami ingin mengingatkan kepada semua pengguna bahawa kami dan komuniti di sini sedia membantu dan menyokong anda di dalam waktu kesukaran. Kami ingin menjadi arah tuju positif hidup anda. Aplikasi kami mempunyai ciri "Tanpa Nama" di mana pengguna boleh menyembunyikan identiti sebenar. Ini juga untuk ibu yang mungkin risau untuk membuka cerita dengan mendedahkan identiti.

Menyokong Ibu-Ibu Seluruh Negara
7 Balas

Untuk pengetahuan, mana-mana ibu yang memerlukan bantuan; Womens Aid Organization adalah oraganisasi yang dapat membantu anda jika anda merupakan mangsa penderaan rumah tangga. Mereka boleh di hubungi 24/7 di sini : https://wao.org.my/

❤️❤️❤️❤️❤️

❤️❤️❤️💕

terima kasih TAP

❤❤❤❤❤

🧡🧡🧡

❤️