Sakit Ari-ari

Hi mommies good morning❤? Sis nak tnya, bila dah masuk 36weeks memang akan rasa ngilu dan sakit bahagian ari-ari? Lepas dari baring mesti susah nak gerak?

6 Balas

kena mengiring bhagian yg slesa sis lps tu bgun prlahan . xbole dri bring tu trus bgun . bgun pon kne duduk dlu xbole trus brdiri . sbb risau kaki xstabil mommy bole trseliuh mse brdiri tu . sakit d ari2 n ngilu tu mmg da xbole nk elak dh ap cara pon mmg akn rse sbb janin da besa n msok laluan . uhuhu