Sakit ari ari kanan

Assalam ..nk tnya saya hamil dah 25 week...dan saya sakit bahagian ari ari sebelah kanan.nk gerak pun susah sakit sgt..normal ke ?? ada cara nk bgi hilang rasa sakit ni x..dah xtahan da

1 Balas

waalaikumussalam mommy. masuk second trimester memang dah mula rasa sakit di bahagian ari ari. normal. rehat sekejap bila rasa sakit tapi kalau sakitnya berterusan dan berlarutan serta tak dpt tahan rasa sakit tu,elok terus ke hospital sebab kita takut ada masalah lain.