32 weeks pengerakan baby buat rasa sakit and ngilu

Hi moms nak tnya normal ke bila masuk 32 weeks baby movements buat rasa sakit dalam perut and sometimes dekat area ari ari?bila baby mengeras pun ngilu betul🥹#firstbaby

6 Balas

saya pon sekarang 32weeks . susah nak tdo malam . baby aktif sangat sampai ngilu perut saya . bila baby gerak ku auto rasa nak kencing . jadi tak sabar nak bersalin pun ada hahaha

sama dengan saya.. sampai terasa kerasnya tulang baby... kena usap nasihat sikit2 jangan gerak kaso2 sangat... mungkin dia teruja x sabar nak jumpa mummy daddy.. 🤭🤭

Mcm sy skrg 33w tp pgerakan baby rasa slow. Yg gerak pn kt bhgian ari2 je.

Normal je wak... Sbb baby berpusing,, kalau tanya nurse pun deme ckp normal

SMA 32w..susah tdur mlm😅

normal ;)