Sakit Ari-ari

Hi mommies good morning❤? Sis nak tnya, bila dah masuk 36weeks memang akan rasa ngilu dan sakit bahagian ari-ari? Lepas dari baring mesti susah nak gerak?

6 Balas

Yup..sb kepala baby sudah masuk laluan..sy sedang mengalaminya skrg..mmg rsa nyilu..klau baring, bila nk bangun sakit sgt..kena bangun slow2..esok sy dh msuk 38weeks..

5y ago

Okay kak😘 terima kasih utk info ni, sy rsa rsau klu2 ada pa2 dkat ari2 rupanya mmg normal klu bby dah nak masuk laluan.