Kolustrum di 34weeks

Hi mommies, first time mom here. Breast saya dah mula mengeluarkan susu di usia kandungan saya 34weeks sekarang ni. Tapi nak tanya la kan, mmg dia berbau hanyir & bila kita tak pakai bra/breast pad tu bila susu tu keluar dia menitik kena dekat baju dia akan jadi bertompok pekat keras mcm darah bila dah kering ye? Dan berbau sedikit hanyir. Saya mcm excited bercampur curious 🤔

1 Balas

Hanyir tu sy xpasti la tp kalau susu lekat kt baju mmg baju bau masam sikit. 😂 kena pakai breastbpad.