Moral Support

Hi Mommies especially yg bekerja.. Boleh share tak, camne mommies dapatkan moral support - lagi2 bila alahan sampai bulan ke 4 masih ada sampai mengganggu kerja juga.. Saya muntah sikit, tapi sekarang tiap2 hari mesti sakit kepala/migraine. Pagi2 mesti jadi yg sama walaupun tidur awal. Tak mahu selalu telan panadol tapi bila tak tahan sangat tu mmg panadol jelah. Skrg ni sy byk amik EL je sbb tak nak terganggu dengan pandangan staff lain di pejabat. Tapi sy rasa down sgt. Sy cerita dengan suami, suami mmg suruh buat tak tahu je. Tp dgn stress kerja lg, dgn badan kita tak larat lg.. Selalu terganggu juga emosi sy.. Mommies ada tips tak.. Tq..

1 Balas

Kalau kerap migrn kena pergi check untuk monitor apa masalah