Risau lambat bukaan

Hi mommies.. due date sy dlm 2 hari lagi. Sy baca tips utk cepatkan bukaan antaranya kena byk bersama suami. Sy sejak pregnant ni jarang sgt bersama dan takde mood? suami pun memahami dan tak pernah minta sbb takut sy tak selesa/sakit. Takpe ke ye? Ada tak pengalaman mommies yg mcm sy tapi bukaan masih senang nanti? Sy tanya betul2 inginkan kepastian, maaf kalau soalan sensitif. Nervous baby 1st ?

5 Balas

Xjgk la sis ..sy d hujg2 khmilan jrg bsama husband, bykkn bjalan je .. Alhamdulillah 4jam je rasa contraction then trus beranak .. dri 2cm trus 9cm