Buku Pink?

Hi mommies. Boleh tak utk medical check up untuk pregnancy ni, mula-mula buka buku pink di swasta. Then, dah masuk 25-26w nnt continue checkup di kk. Ada yg pernah buat macamni tak, awal checkup di swasta, nak hujung2 sambung checkup di kk. Boleh share pengalaman? #rhesusnegativemom #bantusharing #ingintahu

8 Balas

Sy memang tahu, jika sy hamil, sy berisiko, so, dah memang berkeputusan, buku pink di KK lah. Masa early pregnancy scan di swasta, doc bg pilihan, nak buka pink di kliniknya atau KK. sy terus jwb KK.