Susu kambing untuk ibu hamil

Hi mommies, boleh tak suggest brand susu kambing untuk ibu hamil? Saya ada GDM, jadi risau takut bacaan tinggi kalau minum susu pelik pelik. Tolong suggestkan susu yang kurang gula please

4 Balas

Susu kambing DKE, beli di Lazada. Minggu lepas ada dijual di LOTUS. Seremban Jaya. Susu tu no sugar less carbohydrates sesuai untuk kawal gula dlm darah

Susu kambing DKE, beli di Lazada. Minggu lepas ada dijual di LOTUS. Seremban Jaya. Susu tu no sugar less carbohydrates

Try susu kambing lazz.. sy dr awal pregnant minum..