Susu kambing

Anak saya baru 2bulan. Boleh ke minum susu kambing? And brand apa yang okay kalau susu kambing. Boleh tolong suggest tak #bantusharing #pleasehelp #firstmom #firstbaby

2 Balas

anak saya minum karihome. mmg bagus. minum sbb anak saya eczema

1y ago

ank sy alah susu lembu time ti sbb eczema. dan susu sy pun drop jd doc suggest tukar guna susu kambing. kalau pasal susu or permakanan ank ni puan refer pada doc dulu sebelum tukar2 ya.

Anak awak alah susu lembu ke?

1y ago

Sorry, saya tiada pengalaman bagi susu kambing🙏