Susu kambing untuk ibu hamil

Hai assalammualaikum . Nak tanya dekat ibu hamil yang consume susu kambing , boleh tahu tak brand apa yang korang minum ? Brand apa yang elok ya ? Minta tolong suggest kan . Thank youu #firstmom #pleasehelp

6 Balas

saya minum calla milk sebab tgk good rv. saya ni ada gdm on dc haritu cakap kat dr kata duk minum susu kambing perisa strawberry dr kata gula tinggi sebab ada perisa better beli susu yg original takde perisa. sy terkejut jgk sbb kalau ikut calla milk tu takde gula putih and selamat untuk ibu gdm katanya. tp sy teruskan je minum nanti habis dah tak minum dah balik minum susu hl balik jelah haha

1y ago

haritu saya minum jugak calla milk tapi tak kena ngn perut , Asyik membuang jee sakit pulak tu perut nya . Saya terus stop takut 😂

saya minum hi goat dari awal pregnant. skrg dh 3rd trimester, xde sangkut gdm. sbb ada terbaca hi goat xde tambahan gula. lagi 1 pengalaman dari kakak ipar saya minum susu hi goat masa pregnant, anak xde jaundice. ikut atas rezeki masing masing juga 😊 kita ikhtiar je

Hi. I first mom jugak and sepanjang preggy I minum Wildan. Ramai kata Hi-Goat pun okay je. Wildan ni pricey but demi kesihatan i minum je sebab keputihan i jadi okay takda gatal dah.

1y ago

Alhamdulillah. Kita pun ada masalah keputihan and gdm tu yang nak try . Thank you suggest ❤️

Wildan Mama Premium. Saya minum utk elakkan baby kena jaundice nanti. Tapi tak tahu la berkesan ke tidak.

Dri anak 1st minum yg hi goat..so far okay lah blh terima tekak

karihome pun okay