Baby 2 bulan tak terima botol susu.

Hi mommies. Boleh tak share tips untuk baby 2 bulan terima botol. Baby saya direct feed dari lahir. Baru nak train untuk guna botol susu sebab saya dah nak masuk kerja. Tapi dia tak boleh terima. And saya dah try macam macam botol dia taknak. Tolong share tips kalau ada. 🤗

4 Balas

boleh cuba puting botol yang warna kuning tu. anak sy yg 2nd dulu pun reject botol. dah tukar semua brand puting botol pun tak nak. last² cuba jenis yg kuning tu baru nak sebab lebih lembut dan seakan puting kita 😊

Saya bagi masa baby betul2 lapar, alhamdulillah lepastu baby boleh terima botol 🥰

try pigeon wide neck or hegen