Penjagaan baby di hospital

Hi mommies, boleh tak share pengalaman penjagaan baby masa di hospital gov lepas bersalin (mandikan baby etc) memandangkan skrg musim covid, husband and family tak boleh masuk melawat means semua benda kena handle sendiri kan.. boleh share tips jugak macam mana nak handle sbb kita pun nnt baru lps bersalin kena jaga diri dalam masa sama kena jaga baby jugak. Saya akn bersalin anak first soon so kalau boleh nak prepare mental and fizikal dari awal. Thankyou in advance 🥰

2 Balas

sy tak rasa smua bnd handle sdri.. kta ada nurse dan doc kn. mreka akn sntiasa bntu kta nti. sy pon akn brslin ank 1st soon dkt htar klang. dr skg sy dah doa n bygkn yg nti sy ditemukan dgn doc dan nurse yg baik2 utk bntu sy. sbb sdia mklum pkp xkn ada spe boleh msuk melawat. hrp urusan kta dprmudahkn nti.

4y ago

sama laaa saya pun next week kat htar, semoga urusan kita semua dipermudahkan. in shaa Allah🌸

Pengalaman saya... Mandikan mmg nurse akan buat...yg lain3 buat sndiri...kene bangun buat sndiri...😅