Tips untuk buka jalan bersalin

Hi mommies, boleh tak bg tips untuk bukaan bersalin ? Saya dah cuba mcm2 berjalan, ketuk ketampi, cangkung, kupu2, bersama suami. Tapi bukaan tetap tak ada. #bantusharing #firstmom #firsttimemom #advicemommies

7 Balas

sama laa sya sis..bjalan dri pgi smpai ptg pon dh buat..smpaii suami serenderr dh..haha buat senaman pon sma...still xde tnda nk bslin..skrg ni pasrah jrlaa..bhrap dpt bslin sblm tarikh kena serah diri...