6wk5dy scan normal ke xnpk janin ,hanya kantung shja?

15 Balas

normal sis. mcm saya juga, scan 6w4d pun tk nampak janin. Hanya nmpak kantung sahaja. Lepas tu repeat scan semula dlm 9w mcm tu, alhamdulillah nmpak janin & jantung baby.

4mo ago

sama la saya, 6week 2day. hrtu check 5weeks 4day, mmg tk nampak lagi, dua mnggu lagi untuk repeat scan.

Sama mcm saya, scan atas perut nampak kantung saja, doktor proceed scan tvs, scan ikot bawah, terus nampak baby + hearbeat baby

I week 8 baru nampak. Masa check up make sure pundi kencing penuh juga. Kalau kosong, susah nak nampak.

normal dear, saya scan 5w nmpak kantung tp dengar jantung. scan semula 10w dah nampak kaki tangan kepala semua

Boleh cek tvs scan. 6w Sama dgn sy. Scan kt bwh nmpk je janin smua okay. Scan biasa nmpk kntung je

Sy 10w baru nmpk.. scan sblm tu mmg x nmpk apa lg.. scan tvs bru nmpk

sy pun awk 6w2d nmpak kantung n yolk sac je

kalau retroverted uterus mmg xnampak apa

4mo ago

Mcm saya la tu, doktor proceed dgn tvs scan baru nampak baby + heartbeat

Saya jelas nampk masa 8-10weeks