penawar utk flu dan batuk

Hi mommies . Boleh share tips x mcm mne nk hilangkan batuk n flu dekat bayi 2 bulan ? Dh bawa pgi jmpe doc . Doc ckp xde pa pe .

3 Balas

Try guna air purifier utk bersihkan udara..anak saya batuk hampir sebulan lebih..pernah kena warded suspect tibi..alhamdulilah semua test negative..after discaj..saya beli air purifier..sgt berkesan..kalau sebelum ni tiap2 bulan batuk..sekali batuk selesma susah nak sembuh..kalau cousin2 dia batuk senang berjangkit.. Lepas pakai air purifier..batuk dah kurang..tak kerap mcm dulu..6bulan baru batuk blik..dan cepat baik.. Sbb air purifier boleh matikan semua kuman n virus..bersihkan udara..molekul2 yg kecik pun akan disedut.. Boleh wassup saya utk tahu lebih lanjut atau nak oder air purifier..0195125785

4y ago

Anak awak punya kes sama dgn anak2 saya..everytime jumpa doc..doc ckp lung clear..xray ok..tapi batuk xsetel..saya dah dekat setahun lebih guna alhamdulillah mmg berkesan sgt..diorg boleh tido dgn tenang tak ada batuk2..even saya sendiri pun rasa perubahan tu

Ikhtiar guna cfbath atau cfrub balm tasneem

kesiann baby..