Bayi batuk dan selesema

Hi. Ada tak tips untuk hilangkan batuk kahak dan flu bayi 10 bulan. Kesian tengok anak mcm tu. Risau dibuat nya

2 Balas

Guna sterimar, lepastu rajin tepuk percussion sis. Kalau makin teruk better bawak pergi jumpa doc kesian baby mesti nak tidur pun susah kan 🥹

11mo ago

semalam dh bawa p neb. ada juga malam tu muntah ada kahak yg keluar. cuma hari ni masih ada jg batuk tu

Saya bg mkn puri buah singo pear, minum air kosong secukupnya, teruskan penyusuan, urut belakang dan dada anak dgn minyak sesuai

11mo ago

Most welcome. Moga anak cepat sembuh dgn baik tanpa mudarat