engaged

Hi mommies.. Boleh share tips cmne nak baby engaged ke laluan bawah tak. Sye dah 38w+, tp kepala baby still x engaged. Risauu

5 Balas

Bnyk2 berjalan sis,sya pon sama ari tu 37weeks kepala baby tk masuk laluan lg klinik refer kat hospital,tiap pagi sya brjalan keliling taman dlm sejam pastu rajin mencangkung Alhamdulillah 38weeks baby dah selamat lahir, hospital pon tk sempat cek laluan sbb baby dah nak keluar,lg satu kerap bersama dgn suami pon boleh bantu jgk

3y ago

rajin sujud lma² dlu msa mgndg ank pertma sya rjin bka google cra bg kpla bby ddk ke bwh..

Lots of walking😁that's seems to be the general consensus.

Banyakkn berjalan boleh kot..

Bykkn berjalan sis 😊

Bersama dengan suami sgt membantu.. Sy selepas bersama terus esoknya contraction dan buka laluan..