Pill loya & muntah

Hi mommies, boleh share tak siapa pernah ambik pill loya muntah ni? Makan pill ni sebelum atau selepas makan ye? Sini bagitau 1 tablet 3 times. Thank you mommies.

Pill loya & muntah
4 Balas

sblom atau selepas mkn xape...sbb ubat ni mkn rse nk muntah...kdng2 ambk mse sblom mkn sbb leps muntah lendir kuning morning sickness sye perlu mkn pgi...nk mkn tkot muntah better mkn ubat tahan muntah dlu...

sebelum mkn..yg doc bg xde effect kat baby..janji sis kn mkn vit jgk yg doc bg & folic acid

Ubat tahan muntah yg doctor bg saya kena makan setengah jam atau 1 jam sebelum makan.

5y ago

Ouh yake sis. ok² tq ya. ☺️ makan pill muntah ni tak bg efek pada janin kan sis?

Sebelum makan