Barang hospital

Hi mommies, boleh share tak barang packing untuk ke hospital? Contoh Bag 1 -Barang mommies Bag 2 - barang baby Maaf nampak mcm demand.. sy ni lembab sikit nk faham brg2 ni semua 🥲🥲

5 Balas

bag ibu -spender pakai buang atau nak senang guna kotex overnight yg jenis underwear tu - pad kalau guna spender biasa - barang mandi sabun, ubat gg, pencuci muka -tuala - hanger utk gantung tuala -bantal kecik utk nk bg selesa..klau yg biasa tdur bantal lebih - brg makanan mcm biskut, roti, coklat - sudu dan garpu (ada hosp tak sediakan) beg bayi -kain bedung -baju baby -pampers newborn - wet tissue

2y ago

Masya Allah terima kasih byk5 sis ♥️♥️♥️♥️