Packing bag hospital

Hi mommies, kebiasaannya minggu keberapa mommy start packing bag hospital? Sy dah 24 weeks tp barang langsung tak beli lagi apatah lagi nak packing 😅 Then tertengok pulak video org lain baby dah keluar masa week 34/35. Risau jugak baby nak keluar awal #firstmom

3 Balas

Pengalaman saya, hari nak pergi hospital tu baru packing😅 Balik kerja baru packing then 9 malam baru pergi hospital. Ini satu contoh yang tak baik ya. Jangan ikut. Seeloknya masuk je 3rd trim dah boleh packing. 24 weeks awak dah boleh start beli sikit sikit. Kalau nak beli sekaligus pun boleh jugak. Terpulang 😊

jauh lg perjalanan.. jgn fkir bukan2 smpat lg.. sy teberanak 23 weeks baby tak survive sbb da ready smua barg .. trauma sediakan awal2..

3rd trimester dah siap packing bag hospital ✅