Bag hospital

Hi semua, skrg sy 26weeks. Bila waktu sesuai kemas2 barang hospital?

6 Balas

Sy dah 27 weeks.. dah siap basuh dan pack semua barang sy dan baby.. mungkin nak terus masuk luggage/hospital bag. Senang ..bila dah makin sarat nanti da x larat

1y ago

Sis due brpa hb

sy 25w4d skrng. due bulan 10 nnti, blm prepare beg hospital lagi, brg anak 80% dh complete.. nnti dh 7bulan baru nak cuci semua baju² baby..

saya suka start busy membeli msa sarat sb nak bnyakkan pergerakan . sllunya msuk 7bulan bulan bru saya start beli brang 😁

sy 26 weeks. apa2 pun blum beli n belum prepare. heheh sbb trauma baby tak survive premature.. brlah dkt2 nnti..

start 30week kemas laa sikit2 ckupkan segala kprluan awak dan baby ☺️

around 33weeks