morning sickness

Hi mommies. Boleh share tak apa yg mommies buat bila morning sickness teruk sgt. Baring duduk berdiri semua jadi tak kena ? dari pagi sampai malam asyik nak muntah je. Makan sikit muntah. Perut lapar sgt tp tk boleh telan apa2 kecuali asam ? tgk phone pun nak muntah ?time tido lg lah asyik terjaga sbb tak selesa. Ada nak share apa2 tips tak? Ke tak ada tips? ?

1 Balas

Tips nye baring je sis. Hahaa. Aduhai. Sy dlu cmtu. Mmg xleh buat ape. Lg2 bau org msk. Apatah lg nk menelan mknan. Air kosong mmg xleh nk masuk. Tp nasib xlama. Dlm 3minggu je mabuk tu. Hihi

5y ago

Mcm tu la citenye. Haha