Ubat tahan muntah

Hai mommies boleh tak suggestkan ubat untuk morning sickness? Tak larat asyik muntah je sampai tak boleh nak buat kerja langsung di buatnya😓#bantujawab

2 Balas

cuba minum air mineral spritzer.... atau pun minum min caffe sb dia ada kandungan magnesium... kalau nak try min caffe tu blh pm saya

2mo ago

secawan sehari ok la... terpulang pd tuan badan.. dulu sya minum masa alahan rasa bertenaga pulak.. tp sya x minum hari2

boleh try ubat 'veloxin' or 'maxolon'