Full Payment Patient

Hi mommies, boleh share experience pegi hospital yg offer FPP? Thank you in advance.

1 Balas

Update: Last week dah called FPP dekat Hospital Putrajaya. Fyi, deposit RM3000 for normal or csec. Fully booked until Aug this year. So tak merasa la deliver baby kat situ sebab EDD June. Called FPP dekat UPM Serdang, deposit RM5000. Hospital pun quite new. Andorra pun dkt area situ jugak. 5min dari FPP UPM Serdang tu.