Susu badan

Hi mommies. Boleh saya tahu berapa trimester saya akan mula ada susu badan ya? Sebab ada org kata boleh pump awal2 supaya breasts takkan jadi bengkak. Any tips ☺️

8 Balas

alamak.. sapa yg ckp tu.. cuba la awk pam awal2 kalau awak nk terberanak awal.. xdigalakkan wak nnti trigger terberanak awal.. susu badan ni dia demand n supply.. ada demand dri baby baru akan meriah disamping kita jaga pemakanan kita nnti