Buka buku pink lewat

Hi mommies. Boleh ke kalau buka buku pink lambat? Saya dah 13 weeks. Sepatutnya nak buka buku pink dekat kk dah. Tapi tak dapat pergi kk sbb kena kayap. Kayap sakit sangat and kata orang lambat sembuh. Ada yg kata sampai sebulan. Jadi boleh ke saya buka buku pink masa dah 16 weeks mcm tu? Thanks semua.

9 Balas

Napa x call kk ke dlu sis? Saya xde trus walkin kk . Saya call dlu nnt nurse tu yg akan bagi appointment bila dtng. Sbab diorng tak buat walkin tanpa appointment. Better call kk dlu.

12mo ago

Saya dah call kk tp tak ada yg menjawab. Sudahnya mmg terlepas date utk buka buku pink tu 😓