Stress Di Usia Awal kehamilan

Hi mommies boleh bagi pendapat tak macam mana nak handle stress di awal kehamilan..usia kndungan baru 5minggu tapi stress yakmat dgn tempat keje n surrounding

1 Balas

saya pon terlampau stress smpai keluar darah ..tp doktor ckp normal proses penempelan ..Sy xbekerja suami keje awal pagi blik lewat ..Anak sjak preggy die mcm3 perangai ..Sy just maen hp tgk vdeo3 lawak ..fkos buat sesuatu yg khayal ..bile stress sgt amek air smyg ..rileks ..doa bnyak3 ..smoga awak tabah ..n jgn stress terlampau

2mo ago

kalau tak keluar darah ..insyallah okay kan..sbb anak first macam2 takut😣