Cara tangani stress Di Usia awal kehamilan

macam mana ye nak tangani stress di awal kehamilan ..sy selalu stress dengan prgai suami sy

4 Balas

cuba ignore apa yg buat awak stress, busykan diri dgn benda yg buat awak lupa, lepas tuh fikir kalau stress nanti effect ke anak.

banyak istighfar. mmg susah nk kwl emosi time preg ni. bykkan brdoa Allah lapangkan Dada. time preg ni sgt2 x boleh stress.

2mo ago

kadang suami banyak mnguji kesabaran😣

tak pun kn, awak tgok video yg lawak2.. saya selalu mcm tuu.. ignore jee dulu buat sementara waktu

jauhi suami 🤭🤭