Perancang kehamilan

Hi mommies ??, bole share x perancang kehamilan apa yg mommies guna? Orang kata kalau pil n suntik badan akan mengembang?

1 Balas

Hi mom..time anak pertama dulu sy cucuk depo..3 bulan sekali..period mmg x dtg..selera mkn tu menjadi jadi..perut jd buncit sbb period x dtg pun ye juga..lepas je stop depo,period still xdtg..anak kedua lak sy plan nk amik implanon..tp dgr kesan pun mcm cucuk depo..ggu hormon..doktor ckp yg x ggu hormon cuma iucd..seram dgr alat tu letak kt tutt kita..

5y ago

Sama laaaa..konfius kan..dilemma betui lahai..