Cara nk bagi rambut bayi tumbuh lebat?

Hi mommies, bole share tips tak utk bagi rambut baby lebat. Rambut anak sy tumbuh halus sikit je. Tgh kpla je yg byk. Huhu. Baby sy nk masuk 3 bln dah. Tips yg senang & mudah la?

3 Balas

Sis, ade product ni nama dia Ardora. Memang 100% berkesan, dah ramai yang cuba termasuk kawan2 saya. Semua cakap rambut baby tumbuh lebat, mummy pon boleh pakai sekali. Kalau sis nak, boleh pm http://www.wasap.my/60176445205/nakardora

Cer try sapu minyak almond ni. Ada jual dkt shopee. Ada senior sy dia mmg satu family pakai dari kecik, rambut lebat smpai dah besar. Kalau tak pun, try minyak kelapa ke.

Ada akak tu suruh guna minyak zam zam tapi bau dia kuat dia cakap. Tak sempat lagi nak beli. Sekarang saya guna minyak kelapa dara. Slow sikit lah tapi naik