Tips cepatkn tumbuh rambut baby

Anak saya umur 3 bulan tp rambut lmbt sngt tumbuh...ada kt bahagian atas kepala je..belakanh ngn tepi sikit je tumbuh...kalau ikot kn mommy daddy die jnis mmg rambut lebat..and mse lahir pon lebat rambut anak saya...buntu dah

2 Balas

takpe nnt akan tumbuh juga .. ikut genetic tu.. as long as dia sihat and happy ok da.. sbb risau juga kalau umur awal usia nk kenalkn mcm² produk yg blum tentu selamat😊

ank sy nk masuk 8bln rambut masuh sendu. Tp sy belum nk pkikan dia any produk yg lebatkn rmbut. Nk biar naturally tumbuh.

3y ago

boy