Jantina Baby

Hi mommies!! Bila waktu/week sesuai untuk scan jantina ye??

13 Balas

Nak tanya sini. Kalau buad detail scan kat swasta 21minggu, gender yg doctor bagitahu tu memang betul pasti ke? Terima kasih yg sudi menjawab 😊

4y ago

Aisee. Saya harap betulla gender bby haritu tiada perubahan masa tgok gender tuu. Ameen

Doc kt kk suggest buat detail scan at 22weeks..masa tu elok katanya .sy pegi br ni masa 23weeks..trs tnjuk gender dh..haha..

4y ago

Wow rezeki boleh prepare awal

Sye buat details scan mase kandungan 20w +. Gender pun clear da nmpak. Doc scan je terus nmpak bebird dia 😂

Kat KK scan 20minggu nampak dah. Lepastu masa 24minggu saya buat detail scan kat swasta lagi jelas.

saya tgk jantina masa buat detail scan 21w.. 26w saya tgk lagi.. baru dia tjk betul2 xde sorok2

18 weeks da bole.. tp doktor bnyk sarankan 20weeks ke atas

20 weeks ke atas InshaAllah

Sy scan haritu 24 week..

18 w+++ da bole scan

18w dh boleh scan