Darah nifas

Hi mommies, biasa nya darah nifas paling sekejap berapa lama ye? Saya bepantang dah 31 hari. Haritu dh kering. Now ada darah balik. Adakah itu masih lagi darah nifas atau saya dh period? 2,3 hari ni ttiba sakit pinggang dan pening2 mcm saya sengugut before ni. Blh share? Tq mommies.

1 Balas

Paling sekejap 1 hari 1 mlm. Jika dlm tempoh 60 hari (tempoh max nifas) ada berhenti darah (naqo') selama 15 hari, darah hari ke 16 dan seterusnya ialah darah haid.