Cyst ketika hamil

Assalamualaikum & hai...ada ke mommies kat cni ada pengalaman cyst ketika hamil? sy skrg ank ke 5 ada cyst lbih krg 7cm.Skrg 26 week tp doc ckp x perlu risau...tp klu ada sakit perut ke apa doc sruh trus pg hospital.Dlm hati mmg risaus jgk la sbb byk juga bca pngalaman dkt internet ttg risiko hamil ada cyst ni.Doc ckp cyst sy jenis air & kna follow up stiap bulan...

2 Balas

Hi. Saya tgh pregnant 11w first baby and ada cyst juga 6x6cm. Saya pun risau juga tp doc cakap sekarang cuma monitor the size je dulu and if sakit terus pergi emergency. And sekarang mmg every month check up dengan KK and hospital. And sometimes pergi klinik swasta jugak.

waalaikummussalam sis,sya pn mengalami cyst masa megandung dari ank ke2&skrg ni preggy ank ke3 pn masi ada sis...ikut ja temu jnji yg doktor berikn n ckap..yg pling pnting fikir positif..

4y ago

brpa cm ya cyst sis?jenis apa ?saiz dia brubah x?mksd sy mngecut or mbesar?