Appointment Klinik Kesihatan!

Mommies, bagaimana anda buat appointment dengan klinik kesihatan? anda call dahulu untuk set temujanji ataupun terus datang sahaja? Sesiapa ada pengalaman tak? Boleh kongsikan?

30 Balas

saya call dulu tapi tgok klinik juga selalu take time sbb ramai yg call.. kalau nak dtg terus tanya pun boleh, xkan la dia nak marah kan huhu..

kena online booking appointment utk buka buku pink. u boleh call kk terdekat rumah utk dapatkan QR code atau links utk register for booking ya.

Saya dulu waktu mengandung untuk appointment klinik kesihatan saya walk in je. Sekarang ni taktahu lah still ada temujanji online ke tak

better call utk dptkan tarikh appt. kalau klinik dekat boleh je nak walk-in tp selalunya mmg dorang akan set date lain.

sma lh.. sy pn bru nk buka tp esok sy walk in trus kk cyberjaya.. sbb bru opening smlm.. so fon kk cyber pn xdk lg..

2y ago

yupz kt dlm

Call tnya prosedur dlu.. then baru set appointment..dan Sy rasa mana² hospital boleh ja walk in terus..

Tmpt sana kena call KK, nnti nurse bg tau tarikh bukak buku. Skrg mcm takleh walk-in jek kat sini.

saya dulu call dulu, then nnti nurse akan contact balik untuk bgi tarikh🥰

Kalau sy walk in saja..sbb kalau call biasa nya diorang tidak layan,,busy kan

Saya booking online https://qmed.asia/booking boleh check kk yg berdekatan