Macam mana nk buat temujanji

Ada sesiapa ada no contact klinik kesihatan ibu dan anak telok panglima garang tak?first time mom tak tau macam mana nak buat appointment buku pink. #firstmom #seriusnanya #pleasehelp

2 Balas

puan dtg je kk bawa ic,bawa sijil nikah & bil elktrik ..buka buku pink 8 mngu kndugn, kk mng busy puan .

9mo ago

Baik..terima kasih atas inform☺️

dh try Google ke belum?

9mo ago

Dah google, dah try cll juga klinik kesihatan TPG tp tkde yg jwp pun..kalau tak jumpa juga nampknya mmg kena walkin tanya