Kulit kering dan ruam

Hi mommies, baby selalu berpeluh dan ruam di leher.. kulit merah2.. ada suggestion untuk heal kan ruam2 baby? Thanks

Kulit kering dan ruam
32 Balas

Anak saya pun macam ni. Tapi anak saya ada ekzema. Saya tukar sabun guna ezzerra. Sekarang dah ok dah. Jgn pakaikan bedak. And perhatikan punca kenapa jadi mcm tu. Siang saya pakaikan singlet lubang² tu je sbb baby kuat berpeluh.

4y ago

Saya pun pakaikan anak saya sabun & krim ezzera. Ada krim malam dan siang. Berkesan utk kulit anak saya yg ada eczema d perut