Kulit kering dan ruam

Hi mommies, baby selalu berpeluh dan ruam di leher.. kulit merah2.. ada suggestion untuk heal kan ruam2 baby? Thanks

Kulit kering dan ruam
32 Balas

Dulu anak saya pun pernah kena mcm ni. Jumpa paediatrician, diorang bagi ubat and ok dah.

Herbal Blend Shaklee . Sekejap je dah hilang. Sy guna tu sbb 100% bahan semula jadi

Dkt tmpt lain ad x mcm tu.. Hati hati n perhatikan dy gatal atau x.. Tkot kne eczema..

gunalah viprolabs!!! InsyaAllah berkesan!

Saya guna “drapolene cream” pada bayi saya .. boleh dapatkan di farmasi

4y ago

Awk, cream ni kalau ruam dekat pipi/leher boleh sapu juga ke? Atau utk nappy je ye?

Saya guna bedak jonhson baby cool powder..bedak tu sejuk and selesa

bedak pureen y wrna merah pon ok... ank sy serasi lhh of jd gini...

Kalau cuaca panas pakaikan anak baju nipis @ y lubang2 tu.

Sy sapu kanji.. Tp jgn tebal2. Sapu nipis.. Insyllah ilng

baby Sya pakai ni sis..Mayya Baby Cream..Pm klu berminat