Sudocream sesuai atau tidak

Hai mommies...muka leher & kepala baby sy naik ruam. Sy sapu sudocream dh 3 hari. Sehari 2x sapu. Kmudian sy prasan yg bahagian ruam2 tu & kulit baby jadi kasar dan kering. Adakah tu proses pemulihan? Ataupon cream tu xsesuai dgn baby sy? Thanks

2 Balas

Sudocream ni ada 2 jenis. Satu Yang untuk nappy rash xsesuai untuk bahagian lain selain diapers area, satu lagi antiseptic healing sesuai untuk luka2 n ruam. Sis Pakai yg mana? Sbb salu Ramai orang Ingt sudocream ni sesuai untuk semua masalah. Saya dlu pun Anak beruam and eczema. Saya sapu sudo n Sulam lotion jgk.

2y ago

bukan yg nappy cream. jenis 1 lg

sis.. tak boleh sayang sapu sudocream kat situ. sudocream ni sesuai pakai kat bontot dan celah2 kemaluan sebelum pakai pampes. nti sis cuba try beli krim pati ibu putih siblings. krim tu sesuai untuk ruam2, enzema. kita nak pakai kat muka sendiri pun sesuai. warna putih krim tu

2y ago

sy guna yg antiseptic healing. bukan nappy cream