baby kerap menangis

hi mommies baby saya nk masok 2 bulan still kerap menangis , adakah itu normal ? susu kerap , lampir tukar , perot pun sy slalu check takut kembung ?

2 Balas

takot ade gangguan mcm ank2 saya makhluk halus suka sgt ke ank2 saya dr lahir..try cr kedai arab ade myk wangi bunga kasturi.selawat setiap kali nk sapu.3x calit dekat kening.3x calit dkt belakang telinga.3x dkt siku.3x dkt tpk kaki.3x dekat atas tumit kaki.3x kat baju dkt ketiak.insyaallah ade perubahan.saya dlu sampai bwa ank g darul syifa

https://my.theasianparent.com/bayi-menangis-tanpa-sebab/web-view?utm_medium=web&utm_source=search&utm_campaign=elastic Hi mommy, ada banyak lagi article pasal bayi menangis. Nanti mommy baca2 lah okay.