Menyusu sekejap sahaja

Hi mommies. Baby saya 14hari, suspect prolonged jaundice. Harini dia menyusu sekejap sahaja dalam 5minit dah tertidur. Dan takde menangis pun nak susu lagi. Dah macam macam cara cuba bangunkan baby taki tak berjaya. Takpe ke kalau dia menyusu 5minit je tiap kali menyusu.

2 Balas

bkk baju dy lap2 bg dy sejuk 😂bby mmg kuat tido lagi2 kalau kuning mmg susah nk bgn..so kne kejut time menyusu tu klau stop urut2 la dy bg bgn ke main2 pipi dy

sy ingat misi ajar dulu jentik ckit tapak kaki dia biar dia jaga klau x lmbt turun kuning