Stokin bayi

Mommies, baby kena pakai stokin sampai umur berapa ye? Anak saya baru nak masuk 4 bulan, kadang bila buka stokin lama sikit, kaki dia sejuk.

14 Balas

Anak2 sy xpakai pun.. sbb dlm pantang pun berbedung je 😅 klu bg pakai mcm nak bawak kuar jln2.. sj bg xnmpk kosong kaki tu hihi.. pastu balik mmg cabut..mlm pulak sy sllu bg pakai bj tido yg bstokin skli tu.. klu pakai bj tido biasa tu pun sy xpakaikan stokin.. cukup la selimut..